Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöPiskställning

Paraplytorkställning JUWEL Futura Elegant XXL

Piskställning | Paraplytorkställning JUWEL Futura Elegant XXL

Paraplytorkställning JUWEL Futura Elegant XXL - Lift

Piskställning | Paraplytorkställning JUWEL Futura Elegant XXL
Piskställning | Paraplytorkställning JUWEL Futura Elegant XXL

Artnr 20158

3740 kr

ex moms

Leveranstid:
1–2 veckor

Alltid fraktfritt

Om Paraplytorkställning JUWEL Futura Elegant XXL

Torkställning med integrerad gasfjäder för att lätta fälla ner och upp kronan, plats fö fem till sex maskintvättar. Tack vare det stora avståndet mellan klädstrecket blir det bekvämare att hänga upp tvätten och tvätten torkar mycket snabbare. Varje arm är utrustad med beslag för att kunna hänga upp galgar. Torkställningen är tillverkad av 55 mm/2,2' aluminiumstång, den gråa färgen är även UV-beständig. Armarna är av aluminiumprofiler i titanoptik.

Det övre röda handtaget gör att höjden på ramen kan justeras efter individuella behov (165-190 cm). Ställningen är utrustad med linstoppare som stabiliserar armarna och ser till att plagget behåller sin ursprungliga form. För att se till att klädstrecken förblir rena dras ett integrerat vindtätt skyddsöverdrag ned när torkställningen är stängd. Det spiralformade jordröret med inskruvningsverktyg är perfekt för en säker nivåetablering - inga snubbelblock och gräsklipparen är säker.

Monteras med hjälp av ett spiralformat jordrör som monteras i marken med hjälp av ett skruvverktyg. Skulle marken inte klara av att endast skruva ned fästet kan detta även gjutas fast.

Tekniska data
Diameterca. 3,33 m
Höjdjustering165-190 cm
Mått, uppsatt190x235x235 cm
Nettovikt8,26 kg
Spännviddca. 2,35 cn
Ladda ner
Fråga om denna produkt
Begär offert
Alltid fraktfritt, gratis frakt

Andra populära produkter inom denna kategori