Din kundvagn är tom

Inomhusbelysning | Colin XII klot

Colin XII klot

Artnr 20848

4795 kr

ex moms

Leveranstid:
1–2 veckor

Alltid fraktfritt

Om Colin XII klot

Ett rum som är smakfullt inrett med eleganta armaturer skapar en intressant och trivsam atmosfär, armaturen utgör ett omfattande sortiment av kvalitetsarmaturer som uppfyller höga krav på både estetik och funktionalitet. Här finner du pedantisk kvalitet och en utsökt finish på varje detalj.

"Colin" erbjuder möjligheten att skräddarsy höjden efter dina behov med byggbara alternativ på 700, 800, 1000, 1100 och 1400 mm. Med en imponerande diameter på 1100 mm och 12 klot av opal matt glas (med en individuell diameter på 150 mm var), skapar denna armatur en magnifik och välbalanserad ljusdispersion.

Colin XII är en investering i belysning som inte bara förbättrar rummets visuella estetik utan också garanterar pålitlig funktionalitet. Varje detalj är noga utformad för att säkerställa överlägsen kvalitet och en imponerande finish, vilket gör ditt rum till en plats av stil och komfort.

Den totala vikten på 7 kg understryker inte bara armaturens robusthet utan även dess pålitlighet. Ytterligare funktioner inkluderar IP20-klassificering, E14-sockel och CE-godkännande.

Fråga om denna produkt
Begär offert
Alltid fraktfritt, gratis frakt

Andra populära produkter inom denna kategori