Din kundvagn är tom

HemLekplats & LekmiljöUteleksaker

Darttavla i dartskåp med dartpilar

Uteleksaker | Darttavla i dartskåp med dartpilar

Darttavla i dartskåp med dartpilar

Uteleksaker | Darttavla i dartskåp med dartpilar

Darttavla i dartskåp med dartpilar

Artnr 20697

530 kr

ex moms

Leveranstid:
1–2 veckor

Alltid fraktfritt

Om Darttavla i dartskåp med dartpilar

Steg in i världen av dartspel med vår klassiska dartskåp med darttavla,  detta tidlösa dartskåp är en favorit som ger den autentiska känslan av att spela dart, vare sig det är hemma eller i din favoritbar.

Dartskåpet är konstruerat med dörrar i slitstarkt MDF-material, vilket garanterar långvarig användning även under intensiva dartspelsessioner. Enkel montering gör det möjligt att snabbt och smidigt fästa dartskåpet på väggen i ditt hem eller i ditt spelområde, oavsett om det är i garaget eller källaren.

Den medföljande darttavlan är utrustad med de välkända segmenten och numreringen som gör det lätt att följa spelet och registrera dina poäng. Segmentens exakta uppdelning säkerställer en rättvis tävling och ger dig möjlighet att finjustera dina färdigheter genom att sikta på specifika områden på tavlan. Utmana dig själv och dina vänner med olika spelvarianter som cricket eller 301.

För en mer traditionell och påtaglig dartupplevelse levereras dartskåpet med ett poängtavlesystem för cricket. Med de medföljande poängkorten i dörrarna och de inkluderade kritorna kan du manuellt följa och registrera dina poäng, vilket adderar en nostalgisk touch till ditt dartspel.

Genom en enkel vridning kan du växla mellan två olika darttavlemönster. Å ena sidan finns den klassiska darttaveldesignen med standardsegmentering och numrering, perfekt för traditionella dartspel och tävlingar. Å andra sidan hittar du en alternativ design med ringar från nummer 1 till 9 och bulls-eye, vilket ger variation och nya spelmöjligheter. Ge ditt dartspel en uppgradering med detta mångsidiga och stilfulla dartskåp!

Fråga om denna produkt
Begär offert
Alltid fraktfritt, gratis frakt

Andra populära produkter inom denna kategori