Din kundvagn är tom

Karuseller | Karusell Orbit

Karusell Orbit

Karuseller | Karusell Orbit

Karusell Orbit

Karuseller | Karusell Orbit

Karusell Orbit

Karuseller | Karusell Orbit

Karusell Orbit

Karuseller | Karusell Orbit

Karusell Orbit

Artnr 8050350

39045 kr

ex moms

Leveranstid:
4–6 veckor

Alltid fraktfritt

Om Karusell Orbit

Orbit är en modern karusell som förstärker barns samspel och stöder barnens fysiska utveckling. Karusellens cirkelform gynnar kommunikation ansikte mot ansikte och ger barn med olika förmågor och åldrar möjligheten att samspela med sina kompisar – karusellen har en genuint inkluderande design. Barnen kan se glädjen i sina vänners ansikten och de kan engagera sig i lekfulla snurrtävlingar och utmana varandra i att åka snabbare.

Anvädning: Tack vare den lätt lutande yttre ringen kan Orbit förstärka centrifugalkrafterna. När passagerarna når den högsta punkten under snurrning känner de hela gravitationskraften och effekten från hastigheten ökar kraftigt, vilket gör karusellen till en härlig lekupplevelse. De åkande håller i en fast ring i centrum. De använder sin kroppsstyrka för att skjuta sig själva runt. De kan snurra fortare eller bromsa in, så det krävs koordination och uthållighet. Yngre barn kan utveckla sina motoriska färdigheter. De kan också göra det lite svårare och sitta ovanpå eller vara vända utåt, och träna stabilitet och självförtroende. Kanten på ytterringen ger extra grepp plus en stabil och säker sittställning.

Artikeln levereras färdigmonterad så att du sparar tid och pengar på monteringen. Orbit behöver inte heller mycket underhåll, tack vare hållbart material som är lätt att rengöra, till exempel rostfritt stål och polyetylen.

Rutschbanan är givetvis TUV-märkt.

Tekniska data
Bredd1800 mm
Fallhöjd1000 mm
FörankringNedgjutning
Höjd970 mm
Längd1800 mm
Monteringstid2 h
Nettovikt165 kg
Säkerhetsområde Bredd5900 mm
Säkerhetsområde Längd5900 mm
Ladda ner
Fråga om denna produkt
Begär offert
Alltid fraktfritt, gratis frakt

Andra populära produkter inom denna kategori

Levels: 0