Din kundvagn är tom

Trädgårdsplattor | Desalin K -Tvättar rent betong

Desalin K för hårt nedsmutsade ytor

Artnr 15127


Ej i lager

Om Desalin K -Tvättar rent betong

Komplettera dit köp av stenplattor med Desalin K när din ytor är hårt nedsmutsade.

DeSalin K är ett koncentrerat, mycket effektivt rengöringsmedel med snabbt resultat och många användningsområden. Det är idealiskt för att avlägsna fogrester efter kakelsättning och för att ta bort spill av betong, cement, fogkitt, puts och plastfärger. Det är också effektivt på rostfläckar, kalk- och saltutfällningar (vita fläckar) på trädgårdsplattor av betong, natursten och tegel.

På viss natur kan missfärgningar uppstå, prova därför alltid på en lite yta först.

Instruktioner:

Applicera DeSalin K som koncentrat eller utspädd (rekommenderas) upp till 1:5 med vatten på den yta som ska behandlas. Prova först på en liten yta. Låt vätskan verka en minut och borsta sedan med en hård borste (inte metallborste). Efterskölj med mycket vatten. För mycket svåra ytor kan proceduren behöva upprepas. OBS! Användning av skyddsutrustning rekommenderas starkt (skyddshandskar, skyddskläder) då syran i produkten är frätande. Produkten ska inte komma i kontakt med ytor av obehandlad metall. Blanda inte produkten med klorbaserade vätskor! Ytor av emalj, polerat marmor eller granit löper risk att bli förstörda, täck därför närliggande känsliga ytor.

Egenskaper: 

Genomskinnlig gul vätska med ca 0,15 pH. Säkerhet: Frätande. Irriterar andningsorganen. Hållbarhet i oöppnad originalförpackning är 2 år från tillverkningsdatum. Får inte förvaras i temperaturer över +45° C.

Åtgång:

6 – 8 m2/kg, beroende på ytans absorberingsförmåga och typ av material som ska avlägsnas.

Säljes i flaskor om 1kg.

Alltid fraktfritt, gratis frakt

Andra populära produkter inom denna kategori