Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöPlanteringTräd & Växter

Planteringsjord Hasselfors U-jord / 21 säckar á 50L

Träd & Växter | Planteringsjord Hasselfors U-jord / 21 säckar á 50L

Planteringsjord Hasselfors U-jord

Artnr GTG56051

2195 kr

ex moms


Denna produkt är slutsåld för säsongen. Åter i lager den 15 mars 2021.

Om Planteringsjord Hasselfors U-jord / 21 säckar á 50L

U-jord är det bästa valet till sommarblommor av alla slag.

Jorden ger en otrolig blomning i urnor, amplar och balkonglådor. U-jord är även ett utmärkt val till andra näringskrävande växter som odlas i stor jordvolym t ex tomater.

U-jord är det bästa valet till sommarblommorna och särskilt till näringskrävande, snabbväxande plantor som surfinia, petunia, femblad, änglatrumpet m.fl. Med kraftig gödsling och grov struktur är  U-jord även utmärkt till andra näringskrävande växter i stora planteringskärl, t.ex tomater, gurka, perenner och buskar.

Växterna får en bra start och klarar i stora krukor att blomma hela säsongen därför att U-jorden är kraftigt gödslad med både snabbverkande mineralgödsel och långtidsverkande naturgödsel. Extra järn ger friska gröna blad. Tilläggsgödsling med flytande näring under sommaren rekommenderas, det kan ge ännu bättre resultat, särskilt om jordvolymen är liten.

Innehåll

U-jord är extra strukturstabil, vattenhållande och har god dränering tack vare tillsatsen av peatnuggets som är strukturfasta bitar av svarttorv. När det är regnigt och blött dränerar U-jorden bort vattnet, och när det är torrt sparar den på vattnet så att växterna inte torkar ut. Den luckra strukturen gör att rötterna kan väva igenom och utnyttja hela jordvolymen. U-jord fungerar mycket bra i krukor med system för långtidsbevattning

 

Levereras hem till dörren

 

Fråga om denna produkt
Begär offert
Alltid fraktfritt, gratis frakt

Komplettera med följande produkter

Andra populära produkter inom denna kategori

Levels: 0