Din kundvagn är tom

HemVerktyg & RedskapTrädgårdsmaskinerGräsklippare

Robotgräsklippare AL-KO Robolinho 500 E

Gräsklippare | Robotgräsklippare AL-KO Robolinho 500 E

Robotgräsklippare AL-KO Robolinho® 500 E

Gräsklippare | Robotgräsklippare AL-KO Robolinho 500 E

Robotgräsklippare AL-KO Robolinho® 500 E

Gräsklippare | Robotgräsklippare AL-KO Robolinho 500 E

Robotgräsklippare AL-KO Robolinho® 500 E

Gräsklippare | Robotgräsklippare AL-KO Robolinho 500 E

Robotgräsklippare AL-KO Robolinho® 500 E

Gräsklippare | Robotgräsklippare AL-KO Robolinho 500 E

Robotgräsklippare AL-KO Robolinho® 500 E

Artnr 15554


Ej i lager

Om Robotgräsklippare AL-KO Robolinho 500 E

Robotgräsklippare AL-KO Robolinho® 500 E är en liten, kompakt och smidig gräsklippare som sköter din trädgård helt automatiskt. Njut istället av din lediga tid, medan robotgräsklipparen effektivt klipper din gräsmatta.

Robolinho® 500 E är utvecklad av ingenjörer i Tyskland, och tillverkas av specialister i Österrike. På så sätt säkerställs att vi bara garanterar våra kunder den bästa kvaliteten. Komponenter med lång livslängd och en mogen teknik gör Robolinho® till en pålitlig följeslagare och hjälpare i den dagliga skötseln av gräsmattan i din trädgård. Robotgräsklipparen installeras mycket enkelt, basstationen är snabbt uppställd. Vår sofistikerade mjukvara och det intuitiva handhavande via displayen underlättar skötseln av din gräsmatta och allt detta när och var du vill ha den.

Robotgräsklipparen ger en lätt och utsläppsfri drift. Den tysta elmotorn har en ljudnivå på 60 dB och hämtar sin energi från ett 2,25 Ah / 20 V starkt litiumjonbatteri med lång livslängd. Därmed kan robotgräsklipparen från AL-KO användas utan problem även på helger eller nattetid. Den speciellt utvecklade rörelsetekniken parad med en 20 cm klippbredd säkerställer den effektiva skötseln av gräsmatta för ytor upp till 500 m². Hinder som träd eller sluttningar på upp till 45 % bemästras lätt.

Klipphöjden från 25 till 55 mm kan justeras steglöst, så att du kan anpassa längden på din gräsmatta till dina personliga önskemål. DCS (Double-Cut-System) utvecklat av AL-KO säkerställer en perfekt klippning, och det resulterande gräsklippet hackas ännu i klipparens hölje och återförs som biologisk gödning till gräsmattan. Därför behöver du inte kassera gräsklipp med din Robolinho® 500 E. Robotgräsklipparens tillförlitliga sensorteknik ger maximal säkerhet för människor och djur.

  • Klipper helautomatiskt ytor upp till 500 m²
  • Säkerhetssensorer skyddar mot personskada och stöld
  • Enkel installation och användning
  • Effektiv klippning med dubbla skärblad
  • Hög manövrerbarhet och låg vikt
  • Avgränsningskabeln (100 m) och jordspikar (90 stck) inkluderade

Med Home-knappen kan du när som helst avbryta gräsklippningen, och den lättöverskådliga displayen gör programmeringen lekande lätt. Du behöver bara mata in tider då du vill att robotklipparen ska klippa.

Begränsningskabeln behöver bara läggas ut en gång runt området som ska klippas och ser till att inte arbetsområdet överskrids. Gummerade hjul ger en stark dragkraft och bra markfäste, klipphöjden ställs in med ett handgrepp – snabbt och enkelt.

Kretskortet är hjärtat i Robolinho© och samtidigt kopplingscentral för den helautomatiska, dagliga driften. På så sätt känner den av exempelvis hinder, viker automatiskt undan och kör alltid tillbaka till basstationen i god tid för att ladda.

Systemet med dubbla bioklippknivar minskar nedsmutsningen av chassit, ger en perfekt klippnivå och du behöver inte lägga tid på att kratta gräsklipp.

Den lättmanövererade displayen underlättar inställning och informerar om viktiga driftlägen.

Batteri 20 V / 2.25 Ah
Antal knivar 4
För gräsytor upp till (m²) 500
Klippbredd (cm) 20
v/min 4 000
Vikt ca. (kg.) 7,6
Batteridrifts- / laddtid upp till 50/60 min
Ljudnivå under klippning 60 dB(A)
Ladda ner
Fråga om denna produkt
Begär offert
Alltid fraktfritt, gratis frakt

Komplettera med följande produkter

Andra populära produkter inom denna kategori