Din kundvagn är tom

HemVerktyg & RedskapTrädgårdsmaskiner

Slåtterbalk AL-KO BM 875 III

Trädgårdsmaskiner | Slåtterbalk AL-KO BM 875 III

Slåtterbalk AL-KO BM 875 III

Trädgårdsmaskiner | Slåtterbalk AL-KO BM 875 III

Slåtterbalk AL-KO BM 875 III

Trädgårdsmaskiner | Slåtterbalk AL-KO BM 875 III

Slåtterbalk AL-KO BM 875 III

Artnr 15547


Ej i lager

Om Slåtterbalk AL-KO BM 875 III

Men en slåtterbalk kan du obegränsat klippa i naturträdgården eller på exempelvis foderängen. 

Oavsett om det rör sig om hemmets naturträdgård, fruktängen, svår terräng eller sluttningar så passar  AL-KO slåtterbalk BM 875 III. Den är arbetshästen för grovgörat – och säkerställer ändå en ekologisk trädgårdsskötsel.

Bensinslåtterbalken imponerar med effektivt klippresultat i stor skala – med beprövad AL-KO-kvalitet. Oberoende och extremt manövrerbar hanterar den snabbt och effektivt all klippning med en klippbredd på 87 cm. Här levererar den enormt kraftfulla bensinmotorn på 2,3 kW effekt och hjulsdriften stor framkomlighet och pålitlig klippning även i hög sly, tät växtlighet, i terräng och i sluttningar.

Här ses utrustningens stora smidighet, med vilken den klarar varje gräs- och åkerkant. Detta underlättas av den kompakta designen, de extra stora och breda däcken med all-terräng-profil och det ergonomiska, i höjd anpassningsbara, vibrations-dämpade handtaget. Klippningsprestanda utan kompromisser: Denna 87 cm breda klippbalken har ett extra härdat blad från kvalitetsmärket ESM – Made in Germany. Detta garanterar en lång livslängd och minimalt slitage i de tätaste snåren, i kontinuerlig drift och med längre viloperioder.

Med rätt tillbehör blir din slåtterbalk BM 875 snabbt en praktisk hjälp vid snöröjningen på vintern: Ersätt helt enkelt klippbalken med en snöplog, sätt på snökedjor vid behov – och du är klar! Rekommenderat: Slåtterbalken från AL-KO är bland de tre varumärken som rekommenderades utan förbehåll i testet som gjordes 2016 i rådgivningsportalen http://balkenmaeher-test.de.

Således är slåtterbalken BM 875 III en pålitlig partner i vård och hantering av alla naturträdgårdar, ängar och vinterinsatser – och på ytor upp till 2.000 m² ett smidigt alternativ till en trädgårdstraktor.

Med sin kraftfulla 2,3 kW bensinmotor och en klippbredd på 87 cm levererar denna slåtterbalk från AL-KO den starka klipprestandan som krävs för att snabbt, effektivt och utan ansträngning ta sig igenom gräsytor på upp till 2000 m². Samtidigt garanterar arbetshästen att den kan klara av nästan all sly och terräng. Den rörliga gräsdeflektorn förhindrar att gräs ligger kvar på höljet. Avbrott i arbetet blir således färre.

Den 2,3 kW kraftiga 150 cc Briggs & Stratton-motorn driver snabbt och jämnt klippbalkens skärblad – och driver över ett snäckdrev den i- och urkopplingsbara hjulsdriften (en framåtväxel). I samband med det höjdjusterbara, vibrations-dämpade handtaget för den perfekta framföringen av enheten och 13-tums, luftfyllda däck med brett jordbruksprofil ges en optimal hantering i alla terrängtyper och sluttningar upp till ca. 20°.

Hjärtat i gräsklipparen BM 875 III är den 87 cm breda klippbalken med kantskydd för att skydda bladet och för en säker hantering av enheten. Det extra härdade högt presterande skärbladet från den tyska tillverkaren ESM kombinerar stark skärprestanda och optimala klippningsresultat med lång livslängd och minimalt slitage – vare sig i kontinuerlig drift eller under längre uppehåll (säsongsbruk). Här ökar den inneslutna fångstanordningen gångtiden genom att signifikant reducerad förorening och gräsrester på kniven. Dessutom bidrar de steglöst höjdjusterbara löpsulorna och den extrema rörligheten hos enheten till ett bekvämt arbete.

Anmärkning: Informationen rörande klippytan kan skilja sig beroende på beskaffenheten hos det berörda klippet (gräsets höjd, densitet, fukthalt, etc.).

Tack vare kompletterande tillbehör som snöplogblad och snökedjor kan slåtterbalken också användas på vintern.

 

Produktlinie AL-KO
Växel 1 framåtväxel (snäckväxel)
Motortyp Bensin
Slagvolym (ccm) 150ccm
Effekt (kW) 2,3
Avstängningsbart klippdrev ja
Klippbalk 87 cm
Motor B&S Series 625
För gräsytor upp till (m²) 2 000
Däckstorlek (tum) fram/bak 13x 5.00 - 6 Luftfyllda
Klippbredd (cm) 87
Spårbredd 45 cm
v/min 3 200
Vikt ca. (kg.) 54
Ladda ner
Fråga om denna produkt
Begär offert
Alltid fraktfritt, gratis frakt

Komplettera med följande produkter

Andra populära produkter inom denna kategori