Din kundvagn är tom

HemMarint & BadBryggorFlytbryggor

Badbrygga EZ Dock 8,1 meter

Flytbryggor | Badbrygga EZ Dock 8,1 meter

Badbrygga EZ Dock

Flytbryggor | Badbrygga EZ Dock 8,1 meter

Badbrygga EZ Dock

Flytbryggor | Badbrygga EZ Dock 8,1 meter

Badbrygga EZ Dock

Flytbryggor | Badbrygga EZ Dock 8,1 meter

Artnr 14299


Ej i lager

Om Badbrygga EZ Dock 8,1 meter

De populära flytbryggorna EZ dock är tillverkade i polyten vilket gör dessa byggorna nästan helt underhållsfria samtidigt som materialet minskar halkrisken. Med en brygga fri från trä finns det ingen risk för stickskador och bryggan kan lämnas utomhus året om, och vid områden vid mindre sjögång kan bryggan ligga i även när isen lägger sig, detta gör att man spenderar mer tid till att njuta av vattnet än att i stället jobba med bryggan. Med sin utformade tål bryggan sjögång och med flytklamrar på undersidan skapas ett tryck och sugkraft mot vattenytan vilket ger en hög stabilitet. De ihåliga kamarna i bryggan gör att den inte flyter runt utan är mycket stabil. Kopplingssystemet tillåter sektionerna att röra sig under frestande väderförhållande medans stabiliteten kvarstår. Med en badstege i samma material och färg passar denna flytbrygga till både fiske och bad.

Den ljusa färgen är inte bara snygg och passar bra in i naturen, den gör bryggorna behagliga även när solen står på som värst under sommaren.

Bryggorna använder sig av rörinfästningar, två meters-rör innevid landgången och 4 meter längst ut på bryggan. Önskas sönkvikter så skicka en offertförfrågan på detta så tar vi fram ett pris.

Bryggan är 6 meter lång och 1,5 meter bred med en badstege monterad i längst ut. Landgången i sin tur är 2,10 meter lång vilket ger en totallängd på 8,10 meter.

 

Kunden ansvarar själv för avlastning med ex. truck, handkraft eller liknande, samt att en större lastbil ska kunna nå fram till den aktuella platsen.

Tekniska data
Bredd1,50 meter
Längd6 meter
Längd inklusive landgång8,10 meter
Alltid fraktfritt, gratis frakt

Andra populära produkter inom denna kategori