Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöPlattor & MurarTrädgårdsplattor

DeSalin AM - mot mögel, alger och svamp

Trädgårdsplattor | DeSalin AM - mot mögel, alger och svamp

DeSalin AM

Artnr 15129


Ej i lager

Om DeSalin AM - mot mögel, alger och svamp

Komplettera dit köp av stenplattor med Desalin AM när din ytor är nedsmutsade.

DeSalin AM är ett kraftfullt vattenbaserat och svampdödande medel som är verksamt mot mögel, alger och mikroorganismer. DeSalin AM kan användas på murade, målade och kaklade ytor både inne och ute. Det är idealiskt för rengöring av ansatta ytor men förhindrar även uppkomsten av de svarta och gröna fläckar som orsakas av mikroorganismer. DeSalin AM är effektivt på ytor utomhus t ex på marksten och plattor av betong, skiffer, marmor och granit.

Instruktioner:

För att desinficera, förhindra och avlägsna mögel används en pensel och applicera outspädd DeSalin AM direkt på den angripna ytan. Efter 24 timmar skrubbas området med en svamp eller rotborste och sköljs med vatten. För ett långtidsverkande skydd mot mikroorganismer underhåll ytan 2 ggr??/??år. Om produkten skall användas som daglig rengöring använd 1 del DeSalin AM till 9 delar vatten (1:10)

Egenskaper: 

Gul vätska med svag lukt med pH på 3,8 Hållbarhet: Används inom 24 månader från produktionsdatum. Aktiva ingredienser: Innehåller mindre än 5?% w/ w katjoniska tensider

Åtgång:

8?-?10 m2/?liter beroende på absorptionsförmågan hos materialet/ytan som skall bestrykas.

Säljes i flaskor om 0,75L.

Alltid fraktfritt, gratis frakt

Andra populära produkter inom denna kategori