Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöPlattor & MurarTrädgårdsplattor

DeSalin C – Rengöring för betong och keramik

Trädgårdsplattor | DeSalin C – Rengöring för betong och keramik

DeSalin C

Artnr 15128


Ej i lager

Om DeSalin C – Rengöring för betong och keramik

Komplettera dit köp av stenplattor med Desalin C när din ytor är nedsmutsade.

DeSalin C är ett speciellt rengöringsmedel som är baserat på koncentrerad naturlig organisksyra. Det är ett skonsamt och mycket effektivt rengöringsmedel för fasader, betongprodukter, trottoarer, viss natursten, keramikplattor, saltavlagringar (vita fläckar), mossa, lavar och svamp.

Instruktioner:

Applicera DeSalin C som den är, eller utspädd upp till 1:5 med vatten på den yta som ska rengöras. Låt DeSalin verka 2?–?3 minuter och borsta ytan med en hård borste (inte av metall). För särskilt svåra ytor upprepas proceduren vid behov.

OBS: Användning av skyddsutrustning vid hantering av produkten rekommenderas starkt (skyddshandskar och skyddskläder) på grund av att produkten innehåller syra. Produkten ska inte komma i kontakt med ytor av obehandlad metall, rostfritt är dock inget problem. Blanda inte med klorbaserad vätska! Polerad marmor eller granit löper risk att förstöras. Prova först på en liten yta innan behandling görs av hela ytan.

Egenskaper: 

Genomskinlig gul vätska med ca 1,6 pH. Densitet 1,08 kg??/??liter. Säkerhet: Irriterar ögon. Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaring: Hållbarheten är minst 24 månader från tillverkningsdatum i originalförpackningen, skyddad från höga temperaturer.

Åtgång:

5 – 8 m2??/??liter, beroende på ytans absorberingsförmåga och typ av material som ska avlägsnas.

Säljes i flaskor om 1kg.

Fråga om denna produkt
Begär offert
Alltid fraktfritt, gratis frakt

Andra populära produkter inom denna kategori