Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöParasoller

Parasoller

Förnya dina utomhusytor med våra eleganta parasoller. Oavsett om du vill skapa en sval plats i trädgården, på terrassen eller på en restaurang, erbjuder vi ett brett utbud som kombinerar stil och funktionalitet för varje utemiljö.

Njut av skugga med både stil och kvalitet

Din uteplats, trädgård eller restaurangterrass kan omvandlas till en inbjudande oas med rätt parasoll. Vare sig du föredrar en stor frihängande design eller en mer traditionell stil, så har vi produkterna som smälter samman användbarhet med estetisk skönhet.

Parasoller för varje utemiljö

Ett parasoll är inte bara ett solskydd; det är en investering i utomhuskomfort. Vårt utbud spänner från stora parasoller som kastar generös skugga över vidsträckta områden till mindre, kompakta alternativ, alla designade för att uppfylla dina specifika behov.

Frihängande parasoller för flexibilitet och skydd

Ingen störande mittpelare, bara ren, oupphörlig skugga. Med egenskaper som tiltning och rotation, kan våra frihängande parasoller justeras för att ge optimalt skydd mot solen när den rör sig över himlen.

Långvarig kvalitet för svenska förhållanden

Våra parasoller är byggda för att hålla. Med tanke på Sveriges varierande klimat, har vi valt material av hög kvalitet som kan stå emot sol, regn och vind, säkerställande att din investering förblir stark säsong efter säsong.

Säkra och stabilisera med rätt fot

Det är essentiellt att ditt parasoll står stadigt. Vårt sortiment av parasollfötter garanterar inte bara stabilitet utan också estetik, kompletterande till ditt val av parasoll och den omgivande miljön.

Förverkliga din solskyddade drömplats

Ditt utomhusliv förtjänar det bästa. Oavsett om du skapar en plats för avkoppling hemma, driver en restaurang eller planerar ett evenemang, kan våra parasoller förvandla din plats till en drömdestination för alla som söker skugga.