Din kundvagn är tom

Friggebod & Förråd | Stuga 8,7 m2

Stuga 8,7 m2

Friggebod & Förråd | Stuga 8,7 m2

Stuga 8,7 m2

Friggebod & Förråd | Stuga 8,7 m2

Stuga 8,7 m2

Artnr 14925


Ej i lager

Om Stuga 8,7 m2

En mindre friggebod på 8,7 m² tillverkad av impregnerade grundbjälkar från nordisk gran för lång hållbarhet. Levereras med spröjsade fönster och fönsterdörr med cylinderlås.

Denna klassiska stuga ger man tomten ett extra rum som kan användas både som gäststuga eller förråd till exempel. Stugan är försedd med en halvglasad spröjsad dörr med låskista och cylinderlås och tröskel som skyddas med rostfri plåt. På framsidan finns även ett öppningsbart fönster i 4 mm glas, även detta är fönster är spröjsat. 

Stugan levereras som en byggsats och kunden sätter ihop huset på plats med med hjälp av medföljande monteringsanvisning (finns som nedlanningsmaterial). I paketet ingår allt trä, planhyvlade väggprofiler, råspont till golv och tak, men också dörrar, fönster, lås, handtag, skruv och spik.

Virket är omålat vilket gör att man kan måla stugan i den färg man själv känner för, färg ingår inte.

Takbellägning ingår inte utan finns som tillval alternativt om man vill välja eget material som plåt, papp, tegelpannor eller shingel.

Stugan har kraftiga, djupimpregnerade grundbalkar som ger huset stabilitet och lång livslängd. 5 års garanti. Stugan är inte snözonklassad - håll därför taket rent från större mängder snö.

OBS levereras fritt till kund t.o.m postnummer 78000, ovan detta blir det frakttillägg.

Tekniska data
Area8,7 m²
Dörröppning73x175 cm
Fönsteröppning66x89 cm
Förpackningsvikt734 kg
Totalhöjd254 cm
Totalmått320x320 cm
Volym19,1 m³
Vägghöjd194 cm
Väggmått300x300 cm
Väggtjocklek28 mm
Ladda ner
Alltid fraktfritt, gratis frakt

Komplettera med följande produkter

Andra populära produkter inom denna kategori