Din kundvagn är tom

HemTrafik & VägKabelbryggor

Kabelbryggor

Behöver du dra kablar, rör eller slangar över en trafikerad väg? Med en kabelbrygga kan du säkerställa att dessa inte dras med eller skadas av förbipasserande fordon. På Uteprodukter.se har vi flera olika typer av slang- och kabelbryggor i sortimentet, såväl öppna som omslutande modeller med plats för två eller tre kablar i olika omkrets. Beställ enkelt online – alltid fraktfritt och med snabb leverans!

Vid byggarbetsplatser och liknande kan det ofta krävas att man drar kablar eller slangar över närliggande vägar. Men att låta dem ligga oskyddade på vägbanan är ingen god idé. Om det är en hårt trafikerad väg kan kablarna både utsättas för slitage och utgöra en säkerhetsrisk. Vid upprepade påkörningar är det lätt att det skapas öglor som fotgängare, cyklister och motorcyklister kan trassla in sig i. Risken finns också att en löst liggande kabel fastnar och slits med av ett förbipasserande fordon, vilket även kan skada inkopplad utrustning och utsätta den som arbetar i andra änden av kabeln för fara. Med en kabelbrygga reducerar man många av dessa riskfaktorer och förenklar både för sig själv och trafikanterna. Hos oss på Uteprodukter.se hittar du ett flertal högkvalitativa och slitstarka kabelbryggor i olika varianter.

Vår kanske mest prisvärda kabelbrygga är tillverkad i stabilt, återvunnet gummi och försedd med tre kabelkanaler i olika dimensioner, varav den största är på 45 mm. Denna halkfria kabelbrygga placeras enkelt ovanpå kablarna och skyddar dem från direkt slitage. Arbetar du med bredare kablar, rör eller slangar som inte bör utsättas för tryck har vi även en modell i hårdgummi med reflexer och dubbla, uppåtvända kabelkanaler på 75 mm.  Då denna kabelbrygga är lite högre fungerar den även som ett farthinder, samtidigt som kablarna ligger säkra i sina nedsänkta skåror. Det är bara att välja den kabelbrygga som bäst passar dina behov. Notera dock att alla kabelbryggor säljs i sektioner eller styckvis. Kolla upp vad som anges i produktbeskrivningen så att du får rätt längd och/eller antal när du beställer! Om du behöver en offert eller har några frågor angående en viss kabelbrygga är du givetvis välkommen att kontakta oss!