Din kundvagn är tom

HemTransport & FordonLaddstationer

Laddstationer

Elbilen har blivit det moderna, miljövänliga sättet att ta sig fram med i trafiken. Förutom att det är bra för miljön är elbilen även snäll mot din plånbok. För att få ut så mycket som möjligt av fordonet är det rekommenderat att du har installerat en laddstation hemma, om du använder bilen privat, eller vid kontoret och elbilarna används i företaget. Hos oss hittar du passande laddboxar från populära varumärken som Easee. Kontakta oss om du behöver hjälp och rådgivning vid ditt val av laddstation.

Installera laddstation för elbilar hemma

Med en laddstation till parkeringsplatsen utanför hemmet har du möjlighet att ladda elbilen över natten, och kan på så sätt alltid starta dagen med en fulladdad bil. Många modeller av laddstationerna kan styras via en app i telefonen. Där kan du till exempel schemalägga och fjärrstyra laddningen av bilen. Tillsammans med möjlighet till parkoppling av laddstationerna, om ni har flera stycken på samma parkering, blir det en effektiv och skonsam laddning där den maximala effekten aldrig överskrids.

Köp bästa laddboxen från Easee online

Easee är ett norskt företag som utvecklar och tillverkar kraft- och laddningsteknik för elbilar. Deras produkter är framtagna för att klara av det kyliga och påfrestande klimatet i Norden och har även en snygg, tilltalande design. Laddboxarna kan anslutas till både 1- och 3-fas från 1,4 KW upp till 22 kW. I sortimentet hos Uteprodukter hittar du laddboxar från Easee i ett antal olika färger. Modellerna från Easmee är universala elbilsladdare som passar till alla elbilar och laddhybrider som finns på marknaden.

Bidrag för elbilsladdare hemma, hos företag och bostadsrättsföreningar

Installation av elbilsladdare måste göras av en certifierad elektriker. Statliga ekonomiska bidrag kan beviljas till både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Det kallas för Grön teknik och är ett ROT-avdrag för miljövänliga teknikinstallationer, som till exempel elbilsladdare. Som kund behöver behöver ni säga till installatören att ni vill ha skattereduktion för grön teknik. Maximalt belopp per person och år är 50 000 kronor. Bidrag för varje elbilsladdare beviljas med upp till 50 procent av kostnaden, vilket gör stor skillnad i plånboken. Att göra ett medvetet val och välja att både installera och använda grön teknik är ett bra val för planetens framtid.

Ladda elbilen hemma – smidigt och ett miljövänligt val av bil

Med en egen laddstation utanför bostaden har du frihet att ladda elbilen när det passar bäst för dig. För att miljövänliga alternativ ska fungera i vardagen får det inte vara besvärligt att använda tekniken. Det gäller både privatpersoner och företag, särskilt när man är på resande fot. Då är tillgänglighet på offentliga laddstationer helt nödvändigt för att kunna använda sin elbil. Att investera i laddboxar till hemmet eller utanför företaget, och välja grön teknik framför bensindrivna fordon, är både smart ekonomiskt och miljövänligt.