Din kundvagn är tom

HemVerktyg & RedskapVattenpumpar

Dränkbar pump AL-KO SUB 13000 DS Premium

Vattenpumpar | Dränkbar pump AL-KO SUB 13000 DS Premium

Dränkbar pump AL-KO SUB 13000 DS Premium

Vattenpumpar | Dränkbar pump AL-KO SUB 13000 DS Premium

Dränkbar pump AL-KO SUB 13000 DS Premium

Vattenpumpar | Dränkbar pump AL-KO SUB 13000 DS Premium

Dränkbar pump AL-KO SUB 13000 DS Premium

Artnr 15499


Ej i lager

Om Dränkbar pump AL-KO SUB 13000 DS Premium

AL-KO SUB 13000 DS Premium är en mycket framstående dränkbar pump som gör dränering av pool, cistern, brunn eller översvämmade källare, och även trånga schakt, roligt och lätt.

Pumpen har en förmåga att pumpa ut nästan till sista droppen. Tack vare intagsöppningarna blir snabb pumpning av stora mängder vatten och med en patenterad justerbar pumpfot ytdränering upp till ca 3 mm möjlig. Det innebär för dig är att du kan börja med rengöringen direkt efter pumpningen utan ytterligare ansträngning - så spar du mycket tid om du vill rengöra en smutsig pool, en cistern, eller en källare.

Den framstående egenskapen: Med den integrerade nivåvakten är SUB 13000 DS Premium idealisk för användning i trånga schakt. Dessutom går det att enkelt växla mellan automatisk och manuell drift. Kopplingsnivåerna kan helt bekvämt justeras individuellt. Därmed tillhör denna dränkbara pump överklassen i världen med ytdränerande dräneringspumpar för klart vatten: den är rakt igenom en kvalitetsprodukt från AL-KO, som ger hållbarhet och sofistikerad pumpteknik.

Denna dränkbara pumpen kan tack vare det praktiska inbyggda bärhandtaget och den låga vikten på endast cirka 6,0 kg användas för dränering mobilt eller stationärt. På grund av sina kompakta dimensioner av 22,7 x 19,0 x 31,0 cm och huset av mycket hållbart plast, samt den uthålliga pumpmotorn, är den också idealisk som pump för dammen eller regntunnan.

Med den fritt justerbara, integrerade nivåvakten, kan kopplingspunkterna för till- och frånkoppling av pumpen lätt och snabbt anpassas till olika höjder. Med sin kraftfulla effekt på 650 W och flödet upp till 10500 l/h sker urpumpning och ompumpning på nolltid. Den dränkbara pumpen för klart vatten SUB 13000 DS Premium är utrustad med en inbyggd flottörbrytare och startar pumpningen automatiskt tack vare den automatiska nivåstyrningen. Det ger också en bekväm växling mellan automatisk och manuell kontinuerlig drift. Den är utformad för nedsänkningsdjup upp till max. 5 m. Med en pumphöjd upp till 8 m kan även större djup lätt hanteras. Pumputgången har en storlek på 1,25 tum, detta motsvarar ca 41,9 mm. Den 90° vinklade anslutningen har en universell anslutning och en kombinationsnippel, med vilka alla i handeln vanliga slangstorlekar kan anslutas.

Obs: Tänk på att pumpen är inte lämplig för dricksvatten, utan endast för bruksvatten och klorerat vatten (poolvatten) under 35°C. Likaså är den inte lämplig att användas i saltvatten, vatten med starka kemikalier eller sandigt vatten.

Motortyp Elektrisk
Ytsugning till (mm) 3
Kabellängd (m) 10
Effekt (watt) 650
Produkt storlek (LxBxH) 22,7x19,0x31,0 cm
Max. nedsänkningsdjup (m) 5
Max. tryckhöjd (m) 8
Max. kapacitet l/t 10 500
Pumputgång Ø G 1,25" (41,9 mm)
Ytsugning Ja
Vikt ca. (kg.) 6
Fråga om denna produkt
Begär offert
Alltid fraktfritt, gratis frakt

Andra populära produkter inom denna kategori