Din kundvagn är tom

HemVerktyg & RedskapVattenpumpar

Vattenpumpar

Att ha en vattenpump nära till hands i trädgården – antingen hemma eller vid fritidsboendet – är praktiskt av flera anledningar. En bra vattenpump kan till exempel användas för planerade behov i trädgården, eller komma väl till pass vid oplanerade händelser som översvämningar. Här på Uteprodukter.se finner du ett stort utbud av högkvalitativa och effektiva vattenpumpar för varierande ändamål.

 

Här kan du klicka hem praktiska vattenpumpar till bra pris! Om du väljer att köpa en dränkbar tryckpump, djupbrunnspump eller pumpautomat från vårt sortiment kan du känna dig trygg med vetskapen att produkten har hög kvalitet och riktigt lång livslängd. På Uteprodukter.se kan du alltid klicka hem dina produkter med gratis leverans, och du får såklart 30 dagars ångerrätt på alla beställningar.
 

HITTA EN VATTENPUMP FÖR JUST DINA BEHOV

Beroende på vilken slags pump du köper så kan du tillgodose olika behov i trädgården. Vi erbjuder vattenpumpar till villan, sommarstugan, båten och husbilen som är till stor hjälp i flera olika situationer. Hos oss finns det i grund och botten två sorters vattenpumpar att välja mellan – vattenpumpar som ansluts till brunn eller tunna, och dränkbara tryckpumpar som kan sänkas ner i vattnet det ska suga upp.

Vilken typ av vattenpump behöver du? Ta en närmare titt i det breda utbudet på Uteprodukter.se och läs gärna specifikationerna om varje pump på de enskilda produktsidorna. Vi erbjuder flera produktalternativ oavsett om du behöver en kraftfull vattenpump som kan pumpa vatten från en brunn eller cistern, eller en stor och dränkbar tryckpump för dränering eller översvämningar.

TRYCKPUMP – EN VATTENPUMP FÖR VATTENANSAMLINGAR

Om du letar efter en vattenpump för brunnar, regntunnor eller cisterner erbjuder vi tryckpumpar av hög kvalitet med riktigt effektiva insugningssystem. Trycket i vattenpumparna ligger på upp till 4 500 liter i timmen, vilket betyder att de passar perfekt för bevattning av stora trädgårdar, rabatter och odlingar.

Förutom enklare tryckpumpar till vattenbehållare erbjuder vi även en effektiv och samtidigt tystgående pumpautomat som ger en smidig, automatisk vattenförsörjning. Pumpautomaten har en högpresterande elektronisk styrenhet som ger automatisk till- och frånkoppling, vilket passar perfekt om du regelbundet behöver vattna i trädgården och inte vill slå på din vattenpump manuellt varje gång.

DRÄNKBARA PUMPAR MED VARIERANDE KAPACITET

Vattenpumpar som sänks ner i det vatten de ska pumpa upp kallas för dränkbara pumpar. På Uteprodukter.se finner du dränkbara tryckpumpar med varierande kapacitet, så att du garanterat kan klicka hem en variant som matchar just dina behov och önskemål. En dränkbar pump kommer väl till pass om ett vattenfyllt område behöver tömmas, exempelvis en pool eller brunn.

Vi erbjuder även särskilda tryckpumpar för avloppsvatten som passar perfekt vid exempelvis översvämningar eller om en cistern eller damm blivit förorenad. Vår djupbrunnspump lämpar sig i sin tur utmärkt för dig som behöver kunna pumpa vatten från smala schakt och extrema djup – med denna kan du på hela 10 meters djup få ett vattenflöde på upp till 6 000 liter i timmen.