Din kundvagn är tom

HemVerktyg & RedskapVattenpumpar

Hydroforpump AL-KO HW 3000 Inox Classic

Vattenpumpar | Hydroforpump AL-KO HW 3000 Inox Classic

Hydroforpump AL-KO HW 3000 Inox Classic

Vattenpumpar | Hydroforpump AL-KO HW 3000 Inox Classic

Hydroforpump AL-KO HW 3000 Inox Classic

Vattenpumpar | Hydroforpump AL-KO HW 3000 Inox Classic

Hydroforpump AL-KO HW 3000 Inox Classic

Artnr 15534


Ej i lager

Om Hydroforpump AL-KO HW 3000 Inox Classic

Hydrofor AL-KO HW 3000 Inox Classic hjälper till med effektivt och mångsidigt bruk av regn eller brunnsvatten i hemmet och i trädgården.

Med hydrofor kan du tack vare den intelligenta elektroniken och hållbara pumpmekanismen och den trycksatta vattenbehållaren med 17 liter mellanlagring, på ett tillförlitligt sätt vattna din trädgård, eller till och med använda vattnet för toalettspolning, tvätt och dusch. Hydrofor AL-KO HW 3000 Inox Classic är ett riktigt prisvärt alternativ med ett pumphuvud i rostfritt stål och automatisk vattenförsörjning.

Med sin uppfordringshöjd på upp till 35 meter och en maximal självsugningshöjd på upp till 8 meter vid ett tryck på 3,5 bar, kan hydroforen användas mycket flexibelt. Oavsett om det är vatten från en reservoar ovan jord ur regntunnan eller en djup brunn – kan den omedelbart pumpa med ett flöde på upp till 3100 l/h. Tack vare det konstanta trycket kan hydroforen med en kraftfull 1-stegs 650-Watt motor användas tillförlitligt och flexibelt.

Hydroforen har en hög effektivitet och arbetar effektivt och energibesparande. Permanent installerad i huset eller källaren levererar AL-KO HW 3000 Inox Classic hydroforen inte bara konstant tryck, utan går också igång automatiskt när vattenflödet slås på. Den är också mycket tyst med ett högsta ljud på 76 decibel.

Det effektiva insugningssystemet hos hydroforen AL-KO HWA 4000 Comfort ser till att det nödvändiga vattnet transporteras snabbt genom vattenslangen även över långa avstånd. På detta sätt är pumpen klar för användning på mycket kort tid. Anslutningarna för slangarna motsvarar den vanliga standardstorleken på 1 tum, så att redan befintlig bevattningsutrustning lätt kan kombineras med AL-KO-hydroforen.

Obs: Hydroforen är inte lämplig för dricksvatten, utan endast för bruksvatten.

 

Produktlinie Classic
Motortyp Elektrisk
Volym trycktank (l) 17
Effekt (watt) 650
Produkt storlek (LxBxH) 43,5x27,0x50,5 cm
Max. Insugningshöjd 8m
Max. tryckhöjd (m) 35
Max. kapacitet l/t 3 100
Pumpmekanism 1-stegs
Sug-/tryckledning Ø G 1" (33,3 mm)
Vikt ca. (kg.) 10,8
   
   
   
   
   
Fråga om denna produkt
Begär offert
Alltid fraktfritt, gratis frakt

Andra populära produkter inom denna kategori