Din kundvagn är tom

HemVerktyg & RedskapVattenpumpar

Pumpautomat AL-KO HWA 4000 Comfort

Vattenpumpar | Pumpautomat AL-KO HWA 4000 Comfort

Pumpautomat AL-KO HWA 4000 Comfort

Vattenpumpar | Pumpautomat AL-KO HWA 4000 Comfort

Pumpautomat AL-KO HWA 4000 Comfort

Vattenpumpar | Pumpautomat AL-KO HWA 4000 Comfort

Pumpautomat AL-KO HWA 4000 Comfort

Artnr 15531


Ej i lager

Om Pumpautomat AL-KO HWA 4000 Comfort

Pumpautomaten HWA 4000 Comfort är den elektroniskt styrda instegslösningen för bevattning av gräsmatta och rabatter eller för drift av sprinkler eller trädgårdsduschar som levererar ett konstant tryck.

Om du föredrar att regelbundet vattna din trädgård med regn- eller brunnsvatten och inte alltid vill slå en vattenpump på och av då passar en pumpautomat. Denna Pumpautomaten från AL-KO är länken mellan cistern/regntunna och konsumenter, såsom bevattningen av trädgården. Om du exempelvis slår på trädgårdsdusch sker ett tryckfall i ledningen. Den intelligenta elektroniska styrningen Automatic Control svarar och pumpen slås på.

Pumpautomaten AL-KO HWA 4000 Comfort är en bra pristvärd  instegsmodell som erbjuder automatisk vattentillförsel vid konstant tryck.

Den intelligenta elektroniska styrningen Automatic Control övervakar driften av pumpautomaten permanent och säkerställer därmed en energibesparande drift vid absolut konstant tryck och optimalt skydd mot torrkörning. När vattnet försvinner stoppas pumpen omedelbart - så att pumpen inte körs het. Beslagen för inloppet och utloppet är av mässing, de vattenbärande delarna i pumphydrauliken är tillverkade av rostfritt material. Och vad många också uppskattar vid driften av pumpautomater: Maskinerna har extremt låga krav på underhåll och är extremt tysta.

På grund av lyfthöjden på upp till max. 45 m och den maximala självsugande höjden av 8 m kan pumpautomaten användas variabelt. Vare sig från en reservoar ovan jord, regntunnan eller en djup brunn - den omedelbart insatsberedda pumpen med ett flöde på upp till 4000 l/h kan övertyga i varje situation. För att förhindra skador hos pumpautomaten från AL-KO HWA 4000 Comfort orsakade av grova föroreningar, och oberoende av vattenkvalitén, har den ett effektivt och stort XXL-filter som är lätt att rengöra och kan användas länge. För att ta bort filtret använder du den medföljande filternyckel - snabbt och enkelt. Så sparar du tid i underhållet och håller pumpen i god skick för att fungera effektivt.

Det effektiva insugningssystemet hos pumpautomaten AL-KO HWA 4000 Comfort ser till att det nödvändiga vattnet även över långa avstånd transporteras snabbt genom vattenslangen. På detta sätt är pumpen klar för användning på mycket kort tid. Anslutningarna för slangarna motsvarar den vanliga standardstorleken på 1 tum, så att redan befintligt material lätt kan kombineras med AL-KO-pumpautomaten.

Obs: Pumpautomaten är inte lämplig för dricksvatten, utan endast för bruksvatten.

Motortyp Elektrisk
Förfilter Ja
Effekt (watt) 1 000
Produkt storlek (LxBxH) 47,6x20,8x35,0 cm
Max. Insugningshöjd 8
Max. tryckhöjd (m) 45
Max. kapacitet l/t 4 000
Pumputgång Ø G 1" (33,3 mm)
Pumpmekanism 1-stegs
Torrkörningsskydd Ja
Vikt ca. (kg.) 11,5
   
   
   
   
Fråga om denna produkt
Begär offert
Alltid fraktfritt, gratis frakt

Andra populära produkter inom denna kategori