Din kundvagn är tom

HemVerktyg & RedskapVattenpumpar

Pumpautomat AL-KO HWA 4500 Comfort

Vattenpumpar | Pumpautomat AL-KO HWA 4500 Comfort

Pumpautomat AL-KO HWA 4500 Comfort

Vattenpumpar | Pumpautomat AL-KO HWA 4500 Comfort

Pumpautomat AL-KO HWA 4500 Comfort

Artnr 15532


Ej i lager

Om Pumpautomat AL-KO HWA 4500 Comfort

Denna pumpautomat HWA 4500 Comfort är elektroniskt styrd perfekt för bevattning av gräsmatta, rabatter eller för drift av sprinkler, trädgårdsduschar som kräver konstant tryck.

Den som regelbundet vattnar sin trädgård med regn- eller brunnsvatten och inte alltid vill slå på en vattenpump, köper en pumpautomat.

Pumpautomaten AL-KO HWA 4500 Comfort är vår modell i mellanklassen och ger automatisk vattenförsörjning för hus och trädgård. Pumpautomaten är en vattenpump med en särskilt kraftig högpresterande elektronisk styrenhet, som i sin tur styr kontrollen och automatisk till- och frånkoppling. 

Om du exempelvis slår på trädgårdsdusch sker ett tryckfall i ledningen fast med den intelligenta elektroniska styrningen Automatic Control svarar och pumpen slås på. Många pumpautomater används intensivt, särskilt på sommaren. 

Den intelligenta elektroniska styrningen Automatic Control övervakar driften av pumpautomaten permanent och säkerställer därmed en energibesparande drift vid absolut konstant tryck och optimalt skydd mot torrkörning. När vattnet försvinner stoppas pumpen omedelbart - så att pumpen inte körs het. Beslagen för inloppet och utloppet är av mässing, de vattenbärande delarna i pumphydrauliken är tillverkade av rostfritt material. Och vad många också uppskattar vid driften av våra pumpautomater: Maskinerna har extremt låga krav på underhåll och är extremt tysta.

På grund av lyfthöjden på upp till max. 50 m och den maximala självsugande höjden av max. 8 m kan pumpautomaten användas variabelt. Vare sig från en reservoar ovan jord, regntunnan eller en djup brunn - den omedelbart insatsberedda pumpen med ett flöde på upp till 4500 l/h kan övertyga i varje situation. För att förhindra skador hos pumpautomaten från AL-KO HWA 4000 Comfort orsakade av grova föroreningar, och oberoende av vattenkvalitén, har den ett effektivt och stort XXL-filter som är lätt att rengöra och kan användas länge. För att ta bort filtret använder du den medföljande filternyckel - snabbt och enkelt. Så sparar du tid i underhållet och håller pumpen i god skick för att fungera effektivt.

Det effektiva insugningssystemet hos pumpautomaten AL-KO HWA 4500 Comfort ser till att det nödvändiga vattnet även över långa avstånd transporteras snabbt genom vattenslangen. På detta sätt är pumpen klar för användning på mycket kort tid. Anslutningarna för slangarna motsvarar den vanliga standardstorleken på 1 tum, så att redan befintligt material lätt kan kombineras med AL-KO-pumpautomaten.

Obs: Pumpautomaten är inte lämplig för dricksvatten, utan endast för bruksvatten.

Motortyp Elektrisk
Förfilter Ja
Effekt (watt) 1 300
Produkt storlek (LxBxH) 47,6x20,8x35,0 cm
Max. Insugningshöjd 8
Max. tryckhöjd (m) 50
Max. kapacitet l/t 4 500
Pumputgång Ø G 1" (33,3 mm)
Pumpmekanism 1-stegs
Torrkörningsskydd Ja
Vikt ca. (kg.) 11,5
   
   
   
   
Fråga om denna produkt
Begär offert
Alltid fraktfritt, gratis frakt

Andra populära produkter inom denna kategori