Din kundvagn är tom

HemVerktyg & RedskapVattenpumpar

Pumpautomat AL-KO HWA 6000/5 Premium

Vattenpumpar | Pumpautomat AL-KO HWA 6000/5 Premium

Pumpautomat AL-KO HWA 6000/5 Premium

Vattenpumpar | Pumpautomat AL-KO HWA 6000/5 Premium

Pumpautomat AL-KO HWA 6000/5 Premium

Vattenpumpar | Pumpautomat AL-KO HWA 6000/5 Premium

Pumpautomat AL-KO HWA 6000/5 Premium

Vattenpumpar | Pumpautomat AL-KO HWA 6000/5 Premium

Pumpautomat AL-KO HWA 6000/5 Premium

Artnr 15533


Ej i lager

Om Pumpautomat AL-KO HWA 6000/5 Premium

HWA 6000/5 Premium är en elektroniskt styrd lösningen för bevattning av gräsmatta och rabatter eller för drift av sprinkler eller trädgårdsduschar som kräver konstant tryck.

Pumpoen är perfekt för den som föredrar att regelbundet vattna sin trädgård med regn- eller brunnsvatten och inte alltid vill slå på en vattenpump.

Den som vill ha en särskilt kraftfull premiummodell satsar på vår HWA 6000/5 Premium. Pumpautomaten från AL-KO ger automatisk vattentillförsel vid konstant tryck. En pumpautomat är en vattenpump med en särskilt kraftig högpresterande elektronisk styrenhet, som i sin tur styr kontrollen och automatisk till- och frånkoppling.

Pumpautomaten från AL-KO är länken mellan cistern/regntunna och konsumenter, såsom bevattningen av trädgården. Om du exempelvis slår på trädgårdsdusch sker ett tryckfall i ledningen. Den intelligenta elektroniska styrningen Automatic Control svarar och pumpen slås på.

Den intelligenta elektroniska styrningen Automatic Control övervakar driften av pumpautomaten permanent och säkerställer därmed en energibesparande drift vid absolut konstant tryck och optimalt skydd mot torrkörning. När vattnet försvinner stoppas pumpen omedelbart - så att pumpen inte körs het. Tack vare 5-stegs, slagkraftig transport med en verkningsgrad på mer än 30 procent är pumpautomaten HWA 6000/5 Premium inte bara oerhört effektiv, utan också angenämt tyst med maximalt 71 dB(A) buller. Beslagen för inloppet och utloppet är av mässing, de vattenbärande delarna i pumphydrauliken är tillverkade av rostfritt material. Och vad många också uppskattar vid driften av pumpautomater: AL-KO-maskiner har extremt låga krav på underhåll.

På grund av den enorma lyfthöjden på upp till max. 60 m och den maximala självsugande höjden av 8 m kan pumpautomaten användas variabelt. Vare sig från en reservoar ovan jord, regntunnan eller en djup brunn - den snabbt insatsberedda pumpen med ett flöde på upp till 6000 l/h kan övertyga i varje situation. För att förhindra skador hos pumpautomaten från AL-KO HWA 4000 Comfort orsakade av grova föroreningar, och oberoende av vattenkvalitén, har den ett effektivt och stort XXL-filter som är lätt att rengöra och kan användas länge. Filternyckeln i leveransen hjälper dig i demonteringen av förfiltret. Så sparar du tid i underhållet och håller pumpen i god skick för att fungera effektivt.

Det effektiva insugningssystemet hos pumpautomaten AL-KO HWA 6000/5 Premium ser till att det nödvändiga vattnet även över långa avstånd transporteras snabbt genom vattenslangen. På detta sätt är pumpen klar för användning på mycket kort tid. Anslutningarna för slangarna motsvarar den vanliga standardstorleken på 1 tum, så att redan befintligt material lätt kan kombineras med AL-KO-pumpautomaten.

Obs: Pumpautomaten är inte lämplig för dricksvatten, utan endast för bruksvatten.

 

Motortyp Elektrisk
Förfilter Ja
Effekt (watt) 1 400
Max. Insugningshöjd 8
Max. tryckhöjd (m) 60
Max. kapacitet l/t 6 000
Pumputgång Ø G 1" (33,3 mm)
Pumpmekanism 5-stegs
Torrkörningsskydd Ja
Vikt ca. (kg.) 14,8
   
   
   
   
   
Alltid fraktfritt, gratis frakt

Andra populära produkter inom denna kategori