Din kundvagn är tom

HemVerktyg & RedskapTrädgårdsmaskiner

Slåtterbalk AL-KO BM 870 III

Trädgårdsmaskiner | Slåtterbalk AL-KO BM 870 III

Slåtterbalk AL-KO BM 870 III

Trädgårdsmaskiner | Slåtterbalk AL-KO BM 870 III

Slåtterbalk AL-KO BM 870 III

Trädgårdsmaskiner | Slåtterbalk AL-KO BM 870 III

Slåtterbalk AL-KO BM 870 III

Trädgårdsmaskiner | Slåtterbalk AL-KO BM 870 III

Slåtterbalk AL-KO BM 870 III

Artnr 15544

7065 kr

ex moms


Ej i lager

Om Slåtterbalk AL-KO BM 870 III

Med en slåtterbalk blir klippningen obegränsad i naturträdgården och på foderängen. Slåtterbalk AL-KO BM 870 III är smidig och lätt att hantera.

Oavsett om man skall klippa naturträdgården, fruktängenen eller svår terräng med sluttningar passar AL-KO slåtterbalk BM 870 III. 

Bensinslåtterbalken imponerar med effektivt klippresultat i stor skala – med beprövad AL-KO kvalitet. Oberoende och extremt manövrerbar hanterar den snabbt och effektivt all klippning med en klippbredd på 87 cm. Här levererar den kraftfulla bensinmotorn på 1,7 kW effekt och hjulsdriften stor framkomlighet och pålitlig klippning även i hög sly, tät växtlighet, i terräng och i sluttningar.

Här ses utrustningens stora smidighet, med vilken den klarar varje gräs- och åkerkant. Detta underlättas av den kompakta designen, extra stora och breda däck med all-terräng-profil och det ergonomiska, individuellt i höjd justerbara, vibrationsisolerade handtaget. Klipprestanda utan kompromisser: Den 87 cm breda klippbalken har ett extra härdat skärblad från kvalitetsmärket ESM – Made in Germany. Detta garanterar en lång livslängd och minimalt slitage i de tätaste snåren, i kontinuerlig drift och med längre viloperioder.

Med rätt tillbehör blir din slåtterbalk BM 870 III snabbt en praktisk hjälp vid snöröjningen på vintern: Ersätt helt enkelt klippbalken med en snöplog, sätt på snökedjor vid behov – och du är klar! Rekommenderat: Slåtterbalkar från AL-KO är bland de 3 varumärken som rekommenderades utan förbehåll i testet som gjordes 2016 i rådgivningsportalen http://balkenmaeher-test.de.

Således är slåtterbalken BM 870 III en pålitlig partner i vård och hantering av alla naturträdgårdar, ängar och vinterinsatser – och på ytor upp till 2.000 m² ett smidigt alternativ till en trädgårdstraktor.

Med sin kraftfulla 1,7 kW bensinmotor och en klippbredd på 87 cm levererar denna slåtterbalk från AL-KO den starka klipprestandan som krävs för att snabbt, effektivt och utan ansträngning ta sig igenom gräsytor på upp till 2000 m². Samtidigt garanterar arbetshästen att den kan klara av nästan all sly och terräng. Den rörliga gräsdeflektorn förhindrar att gräs ligger kvar på höljet. Avbrott i arbetet blir således färre.

Den 1,7 kW kraftiga 125 cc Briggs & Stratton-motorn driver snabbt och jämnt klippbalkens skärblad – och driver över ett snäckdrev den i- och urkopplingsbara hjulsdriften (en framåtväxel). I samband med det höjdjusterbara, vibrations-dämpade handtaget för den perfekta framföringen av enheten och 13 tums, luftfyllda däck med bred jordbruksprofil ges en optimal hantering i alla terrängtyper och sluttningar upp till ca. 20°.

Hjärtat i gräsklipparen BM 870 III är den 87 cm breda klippbalken med kantskydd för att skydda bladet och för en säker hantering av enheten. Det extra härdade högt presterande skärbladet från den tyska tillverkaren ESM kombinerar stark skärprestanda och optimala klippningsresultat med lång livslängd och minimalt slitage – vare sig i kontinuerlig drift eller under längre uppehåll (säsongsbruk).

Det ergonomiskt utformade handtaget är höjdjusterbar och vibrationsdämpande – för optimal manövrering i terrängen och enkel transport.

Här ökar den inneslutna fångstanordningen gångtiden genom att signifikant reducerad förorening och gräsrester på kniven. Dessutom bidrar de steglöst höjdjusterbara löpsulorna och den extrema rörligheten hos enheten till ett bekvämt arbete.

2 enheter i 1: Med vår universalsnöplog från AL-KO förvandlar du slåtterbalken BM 870 III lätt till en mycket smidig snöplog. För detta kan slåtterbalken bytas ut mot snöplogsbladet SRS 850 (art.-nr nr. 113267). Dra helt enkelt på de passande snökedjorna (art.-nr 112183) för bättre grepp.

Tack vare kompletterande tillbehör som snöplogblad och snökedjor kan slåtterbalken också användas på vintern.

 

Växel 1 framåtväxel (snäckväxel)
Motortyp Bensin
Slagvolym (ccm) 125ccm
Effekt (kW) 1,7
Avstängningsbart klippdrev ja
Klippbalk 87 cm
Motor B&S Series 450
För gräsytor upp till (m²) 2 000
Däckstorlek (tum) fram/bak 13x 5.00 - 6 Luftfyllda
Klippbredd (cm) 87
Spårbredd 45 cm
v/min 3 200
Vikt ca. (kg.) 50
Fråga om denna produkt
Begär offert
Alltid fraktfritt, gratis frakt

Komplettera med följande produkter

Andra populära produkter inom denna kategori