Din kundvagn är tom

HemVerktyg & RedskapTrädgårdsmaskiner

Trädgårdstraktor MTD SMART RF 125

Trädgårdsmaskiner | Trädgårdstraktor MTD SMART RF 125

Trädgårdstraktor MTD SMART RF 125

Trädgårdsmaskiner | Trädgårdstraktor MTD SMART RF 125

Trädgårdstraktor MTD SMART RF 125

Trädgårdsmaskiner | Trädgårdstraktor MTD SMART RF 125

Trädgårdstraktor MTD SMART RF 125

Artnr 15342


Ej i lager

Om Trädgårdstraktor MTD SMART RF 125

Trädgårdstraktor MTD Smart RF 125 är både robust och pålitlig. Utrustad med en kraftfull MTD by Briggs & Stratton på hela 344 cm³ klarar den att tackla trädgårdens alla behov. Trädgårdstraktorn har ett 96 cm klippdäck som kan kombineras med mulchplugg och uppsamlare för 3 olika klipptekniker. Lättåtkomliga reglage och justerbar sits gör den bekväm att hantera. Klipphöjden regleras enkelt med en spak för justering mellan 30-95 mm.

Smart RF 125 kan utrustas med en mängd olika tillbehör, både bogserade och frontmonterade. Vårt patenterande drivsystem Transmatic är steglöst. Det innebär att du med den vänstra foten kan reglera hastigheten från stillastående till full fart. Vill du minska hastigheten, tryck ner pedalen lite grann. Vill du hålla en konstant hastighet ställ växelreglaget på lämpligt läge. Nu håller maskinen detta läge som maximal hastighet, både enkelt och smidigt.

Trädgårdstraktor Smart RF 125 är även utrustad med lampor för att du skall kunna utföra arbete på natten eller under vinterhalvåret. Den fjädrade sitsen och det höga ryggstödet gör denna maskin mycket bekväm att köra.

Trädgårdstraktor Smart RF 125 har en liten svängradie så man enkelt kan klippa runt träd och buskar. Tack vare att traktorn har en sk. "Step-Through" ram är det mycket enkelt att kliva av och på.

Det finns en hel uppsjö med tillbehör till denna traktor, allt för att göra trädgårdsarbetet så effektivt och roligt som möjligt. Traktorn kan kompletteras med  snö- och schaktblad, snökedjor, spridare för gödsel

Med 6.2 kW ger motorn trädgårdstraktorn många möjligheter och kraft att klara av olika uppgifter i trädgården såsom dragning av tung vagnslast och vertikalskärning med bogserbar vertikalskärare.

Trädgårdstraktor Smart RF 125 levereras körklar färdig att använda.

 

Garanti:

Under två år från försäljningsdatum inom Europa, kommer MTD Products AG med egen valmöjhet att reparera eller byta ut, för den ursprunglige köparen, utan någon kostnad om det visar sig vara defekt i material eller utförande, enligt MTD products AG garantivillkor.  Denna garanti gäller de enheter som har använts och underhålls enligt användarmanual och som inte har blivit utsatta för felaktigt användande, kommersiell användning, försummelse eller bristande underhåll.
Vid kommersiell användning tillämpas ett års garanti.

Tekniska data
Bredd107 cm
Cylindervolym344 cm³
Effekt6,2kW
Höjd100 cm
Klippbredd96 cm
Klipphöjd max95 mm
Klipphöjd min30 mm
Längd170 cm
MulchingNej
Storlek tank3,8L
Vikt150 kg
Ladda ner
Fråga om denna produkt
Begär offert
Alltid fraktfritt, gratis frakt

Andra populära produkter inom denna kategori