Din kundvagn är tom

HemVerktyg & RedskapVattenpumpar

Tryckpump AL-KO JET 3000 Classic

Vattenpumpar | Tryckpump AL-KO JET 3000 Classic

Tryckpump AL-KO JET 3000 Classic

Vattenpumpar | Tryckpump AL-KO JET 3000 Classic

Tryckpump AL-KO JET 3000 Classic

Vattenpumpar | Tryckpump AL-KO JET 3000 Classic

Tryckpump AL-KO JET 3000 Classic

Artnr 15521


Ej i lager

Om Tryckpump AL-KO JET 3000 Classic

Oavsett om det gäller brunnar, cisterner eller regntunnor så suger vattenpumpen Jet 3000 Classic enkelt med sitt inbyggda sprutsystem bort vattnet på nolltid.

AL-KO Jet 3000 kan användas i de mest skiftande tillämpningarna. Denna tryckpump är särskilt lämplig för kraftfull bevattning av gård och trädgård från brunnar, cistern eller regntunnor. Den maximala självsugande höjden är utomordentliga 8 m vid en maximal lyfthöjd på 35 m. Förutom den låga vikten på 6,4 kg ger den enkla installationen en stor användarvänlighet. Pumpen har en sug-tryckrörsanslutning på 1 tum.

Med en märkeffekt på hela 650 W och ett maximalt flöde på 3100 l/h är den väl lämpad för användning i hus och trädgård. 
Pumphuset tillverkat av glasfiberförstärkt plast vilket gör vattenpumpen till ett robust och uthålligt trädgårdsredskap. Den är inte bara hållbar och underhållsfritt, utan även utrustad med en motor med överbelastningsskydd - ett bekymmer mindre för användaren. 
Vattenpumpen är idealisk för att anslutas till en trädgårdsslang eller sprinkler, beroende på vilket syfte den används till. Bärhandtaget gör den också användbar för mobil användning. Dessutom är trädgårdspumpen från AL-KO med sin 1-stegs-pumpenhet särskilt tyst. 

Obs: Tänk på att pumpen är inte lämplig för dricksvatten, utan endast för bruksvatten och klorerat vatten (poolvatten) under 35°C. Likaså är den inte lämplig att användas i saltvatten, vatten med starka kemikalier eller sandigt vatten.

Motortyp Elektrisk
Effekt (watt) 650
Produkt storlek (LxBxH) 35,5x19,5x21,5 cm
Max. Insugningshöjd 8
Max. tryckhöjd (m) 35
Max. kapacitet l/t 3 100
Pumpmekanism 1-stegs
Sug-/tryckledning Ø G 1" (33,3 mm)
Vikt ca. (kg.) 6,4
   
   
   
   
Fråga om denna produkt
Begär offert
Alltid fraktfritt, gratis frakt

Andra populära produkter inom denna kategori