Din kundvagn är tom

HemVerktyg & RedskapVattenpumpar

Tryckpump AL-KO JET 3500 Inox Classic

Vattenpumpar | Tryckpump AL-KO JET 3500 Inox Classic

Tryckpump AL-KO JET 3500 Inox Classic

Vattenpumpar | Tryckpump AL-KO JET 3500 Inox Classic

Tryckpump AL-KO JET 3500 Inox Classic

Vattenpumpar | Tryckpump AL-KO JET 3500 Inox Classic

Tryckpump AL-KO JET 3500 Inox Classic

Artnr 15522


Ej i lager

Om Tryckpump AL-KO JET 3500 Inox Classic

Oavsett om det gäller brunnar, cisterner eller regntunnor så suger tryckpump AL-KO JET 3500 Inox Classic med sitt inbyggda sprutsystem enkelt upp vattnet på nolltid.

Denna kraftfulla pumpen kan användas i de mest skiftande tillämpningarna. Särskilt lämplig för kraftfull bevattning av gård och trädgård från brunnar, cistern eller regntunna. Den maximala självsugande höjden är utomordentliga 8 m vid en maximal lyfthöjd på 38 m. Förutom den låga vikten på 6,8 kg ger den enkla installationen en stor användarvänlighet. Pumpen har en sug-tryckrörsanslutning på 1 tum.

Med en märkeffekt på hela 850 W och ett maximalt flöde på 3400 l/h är den väl lämpad för användning i hus och trädgård. 
Pumphuset är tillverkat av glasfiberförstärkt plast och pumphuvudet i rostfritt Inox-stål. Detta gör tryckpump AL-KO JET 3500 Inox Classic robust till ett uthålligt trädgårdsredskap. Den är inte bara hållbar och underhållsfritt, utan även utrustad med en motor med överbelastningsskydd - ett bekymmer mindre för användaren. 
Vattenpumpen är idealisk för att anslutas till en trädgårdsslang eller sprinkler, beroende på vilket syfte den används till. Ett monterat bärhandtaget gör den också användbar för mobil användning. Dessutom är trädgårdspumpen från AL-KO med sin 1-stegs-pumpenhet särskilt tyst. 

Obs: Tänk på att pumpen är inte lämplig för dricksvatten, utan endast för bruksvatten och klorerat vatten (poolvatten) under 35°C. Likaså är den inte lämplig att användas i saltvatten, vatten med starka kemikalier eller sandigt vatten.

Motortyp Elektrisk
Effekt (watt) 850
Produkt storlek (LxBxH) 35,5x19,5x21,5 cm
Max. Insugningshöjd 8
Max. tryckhöjd (m) 38
Max. kapacitet l/t 3 400
Pumpmekanism 1-stegs
Sug-/tryckledning Ø G 1" (33,3 mm)
Vikt ca. (kg.) 6,8
   
   
   
   
Fråga om denna produkt
Begär offert
Alltid fraktfritt, gratis frakt

Andra populära produkter inom denna kategori