Din kundvagn är tom

HemVerktyg & RedskapVattenpumpar

Tryckpump AL-KO JET 4000/3 Premium

Vattenpumpar | Tryckpump AL-KO JET 4000/3 Premium

Tryckpump AL-KO JET 4000/3 Premium

Vattenpumpar | Tryckpump AL-KO JET 4000/3 Premium

Tryckpump AL-KO JET 4000/3 Premium

Vattenpumpar | Tryckpump AL-KO JET 4000/3 Premium

Tryckpump AL-KO JET 4000/3 Premium

Artnr 15525


Ej i lager

Om Tryckpump AL-KO JET 4000/3 Premium

Denna trädgårdspump är försedd med högt tryck och högt flöde och erbjuder många komfortfunktioner som är kraftfulla och energibesparande bevattningstekniker för större och stora trädgårdar.

 

Med AL-KO Jet 4000/3 Premium kan du hämta ditt bevattningsvatten för blommor, gräsmatta och trädgård från en brunn eller svalka dig under din trädgårdsdusch. Denna pump tillåter att pumpa klart vatten över långa sträckor med högt tryck. Trädgårdspumpen AL-KO Jet 4000/3 Premium imponerar med sina sinnrika detaljer, och är enligt test: "Pump med hög kvalitet och med ett gediget intryck, enkel installation (mycket bra instruktioner), lätt att rengöra och lättillgängligt filter, bra till mycket bra pumpkapacitet, mycket tyst drift, ingen uppvärmning av motorn även efter långvarig drift". Enligt testarna finns det "... inget alls att klaga på..." hos denna vattenpumpen.

Då lyft av lyfthöjden är upp till 35 m och den maximala självsugande höjden av max. 8 m kan vattenpumpen användas variabelt. Vare sig från en reservoar ovan jord, regntunnan eller en djup brunn - den omedelbart insatsberedda pumpen med ett flöde på upp till 5500 l/h kan övertyga i varje situation. För att förhindra skador orsakade av grova föroreningar, har den ett effektivt och stort filter, som är lätt att rengöra och därmed kan användas länge. För detta bifogas helt praktiskt en filternyckel för att skruva bort XXL-filtret. 
Det effektiva insugningssystemet hos trädgårdspumpen AL-KO JET 4000/3 Premium säkerställer att pumpen snabbt kan sättas in. Den elektroniska styrningen med flödeskontrollsystemet övervakar driften dygnet runt och ger optimalt skydd mot torrkörning av pumpen. Huset till trädgårdspumpen AL-KO JET 4000/3 Premium är gjort av plast och kännetecknas av hög stabilitet och hållbarhet. Anslutningarna för slangarna motsvarar den vanliga standardstorleken på 1 tum, så att redan befintligt material lätt kan kombineras med pumpen. 

 

Obs: Tänk på att pumpen är inte lämplig för dricksvatten, utan endast för bruksvatten och klorerat vatten (poolvatten) under 35°C. Likaså är den inte lämplig att användas i saltvatten, vatten med starka kemikalier eller sandigt vatten.

Motortyp Elektrisk
Förfilter Ja
Effekt (watt) 900
Produkt storlek (LxBxH) 47,6x20,8x35,0 cm
Max. Insugningshöjd 8
Max. tryckhöjd (m) 35
Max. kapacitet l/t 5 500
Pumpmekanism 3-stegs
Sug-/tryckledning Ø G 1" (33,3 mm)
Torrkörningsskydd Ja
Vikt ca. (kg.) 11,5
   
   
   
   
Fråga om denna produkt
Begär offert
Alltid fraktfritt, gratis frakt

Andra populära produkter inom denna kategori