Din kundvagn är tom

HemVerktyg & RedskapVattenpumpar

Tryckpump AL-KO JET 6000/5 Premium

Vattenpumpar | Tryckpump AL-KO JET 6000/5 Premium

Tryckpump AL-KO JET 6000/5 Premium

Vattenpumpar | Tryckpump AL-KO JET 6000/5 Premium

Tryckpump AL-KO JET 6000/5 Premium

Vattenpumpar | Tryckpump AL-KO JET 6000/5 Premium

Tryckpump AL-KO JET 6000/5 Premium

Vattenpumpar | Tryckpump AL-KO JET 6000/5 Premium

Tryckpump AL-KO JET 6000/5 Premium

Artnr 15526

2385 kr

ex moms


Ej i lager

Om Tryckpump AL-KO JET 6000/5 Premium

Denna trädgårdspump är försedd med högt tryck och högt flöde och erbjuder många komfortfunktioner som är kraftfulla och energibesparande bevattningstekniker för större och stora trädgårdar.

Med AL-KO JET 6000/5 Premium kan du hämta ditt bevattningsvatten för blommor, gräsmatta och trädgård från en brunn eller svalka dig under din trädgårdsdusch. Denna pump tillåter att pumpa klart vatten över långa sträckor med högt tryck. Den är den idealiska och mycket kraftfulla hjälparen i bevattningen och dräneringen av din trädgård. Den installeras med några enkla handgrepp och arbetar tyst och effektivt. Trädgårdspumpen AL-KO JET 6000/5 Premium övertygar med genomtänkta funktioner som enkel idrifttagning, lätt att rengöra och lättillgängligt filter, mycket bra pumpkapacitet, mycket tyst drift. Dessutom erbjuder vattenpumpen mycket starka 1400 watt med sitt kraftfulla 5-stegs-pumpverk med mycket hög verkningsgrad för att pumpa stora mängder vatten från brunnar, cisterner, regntunnor, dammar eller simbassänger. Kvaliteten hos vattenpumpen märks också i detaljerna som gör skillnad vid långvarig drift. Anslutningarna har rördelar av mässing, och vattenbärande metalldelar är gjorda av rostfritt stål.

På grund av lyfthöjden på upp till 60 m och den maximala självsugande höjden av max. 8 m kan vattenpumpen användas mycket variabelt. Vare sig från en reservoar ovan jord, regntunnan, en djup brunn, eller en dränering av en damm eller pool - den omedelbart insatsberedda pumpen med ett flöde på upp till 6000 l/h kan övertyga i varje situation. För att förhindra skador orsakade av grova föroreningar, har den ett effektivt och stort filter, som är lätt att rengöra och därmed kan användas länge. För detta bifogas helt praktiskt en filternyckel för att skruva bort XXL-filtret. 


Det effektiva insugningssystemet hos trädgårdspumpen AL-KO JET 6000/5 Premium säkerställer att pumpen snabbt kan sättas in. Den elektroniska styrningen med flödeskontrollsystemet övervakar driften dygnet runt och ger optimalt skydd mot torrkörning av pumpen. Huset till vattenpumpen AL-KO JET 6000/5 består av glasfiberförstärkt plast och har hög stabilitet och hållbarhet. Anslutningarna för slangarna motsvarar den vanliga standardstorleken på 1tum, så att redan befintligt material lätt kan kombineras med pumpen. 
 

Obs: Tänk på att pumpen är inte lämplig för dricksvatten, utan endast för bruksvatten och klorerat vatten (poolvatten) under 35°C. Likaså är den inte lämplig att användas i saltvatten, vatten med starka kemikalier eller sandigt vatten.

Motortyp Elektrisk
Förfilter Ja
Effekt (watt) 1 400
Produkt storlek (LxBxH) 51,4x20,8x35,0 cm
Max. Insugningshöjd 8
Max. tryckhöjd (m) 60
Max. kapacitet l/t 6 000
Pumpmekanism 5-stegs
Sug-/tryckledning Ø G 1" (33,3 mm)
Torrkörningsskydd Ja
Vikt ca. (kg.) 13,9
   
   
   
   
Fråga om denna produkt
Begär offert
Alltid fraktfritt, gratis frakt

Andra populära produkter inom denna kategori