Din kundvagn är tom

HemVerktyg & RedskapVattenpumpar

Tryckpump JET 4000 COMFORT

Vattenpumpar | Tryckpump JET 4000 COMFORT

Tryckpump JET 4000 COMFORT

Vattenpumpar | Tryckpump JET 4000 COMFORT

Tryckpump JET 4000 COMFORT

Vattenpumpar | Tryckpump JET 4000 COMFORT

Tryckpump JET 4000 COMFORT

Vattenpumpar | Tryckpump JET 4000 COMFORT

Tryckpump JET 4000 COMFORT

Artnr 15523


Ej i lager
Produkten har utgått

Om Tryckpump JET 4000 COMFORT

Vattenpumpen Jet 4000 Comfort erbjuder många funktioner och är en särskilt kraftfull, hållbar och energibesparande bevattningsteknik för hus och trädgårdar.

Men denna pump kan du enkelt hämta ditt bevattningsvatten för blommor, gräsmatta och trädgård från en brunn, damm eller cistern eller svalka dig avslappnad under din trädgårdsdusch. Denna pump är perfekt om du vill du pumpa klart vatten över långa sträckor med högt tryck. Pumpen installeras med ett fåtal handgrepp och arbetar tyst och effektivt. 
 AL-KO JET 4000 Comfort: Den är i DIY tidningen Selber Machen (utgåva 9, publicerad 08/2013) utmärkt med betyget "bra" (1,8) och utsedd till testvinnare bland vattenpumpar. Enligt testarna finns det "... absolut ingenting att klaga på..." avseende vattenpumpen. Därutöver prisades de låga bullernivåerna. Den erbjuder med sin kraftfulla motor med starka 1000 watt mer än tillräckligt med kraft för att pumpa vatten från brunnar, cisterner eller regntunnor. Kvaliteten hos vattenpumpen märks också i detaljerna som gör skillnad vid långvarig drift. Anslutningarna har rördelar av mässing, och vattenbärande metalldelar är gjorda av rostfritt stål.

På grund av lyfthöjden på upp till 45 m och den maximala självsugande höjden av max. 8 m kan vattenpumpen användas särskilt variabelt. Vare sig från en reservoar ovan jord, regntunnan eller en djup brunn - den snabbt insatsberedda trädgårdspumpen med ett flöde på upp till 4000 l/h kan övertyga i varje situation. För att förhindra skador orsakade av grova föroreningar, har den ett effektivt och stort filter, som är lätt att rengöra. För detta bifogas helt praktiskt en filternyckel för att skruva bort XXL-filtret. 
Det effektiva insugningssystemet hos trädgårdspumpen AL-KO JET 4000 Comfort säkerställer att pumpen snabbt kan sättas in. Den elektroniska styrningen med flödeskontrollsystemet övervakar driften dygnet runt och ger optimalt skydd mot torrkörning av pumpen. Huset till trädgårdspumpen AL-KO JET 4000 Comfort är gjort av plast, och den stora monteringsytan möjliggör en säker placering av pumpen. Anslutningarna för slangarna motsvarar den vanliga standardstorleken på 1 tum, så att redan befintligt material lätt kan kombineras med pumpen. 

Obs: Tänk på att pumpen är inte lämplig för dricksvatten, utan endast för bruksvatten och klorerat vatten (poolvatten) under 35°C. Likaså är den inte lämplig att användas i saltvatten, vatten med starka kemikalier eller sandigt vatten.

Motortyp Elektrisk
Förfilter Ja
Effekt (watt) 1 000
Produkt storlek (LxBxH) 47,6x20,8x35,0 cm
Max. Insugningshöjd 8
Max. tryckhöjd (m) 45
Max. kapacitet l/t 4 000
Pumpmekanism 1-stegs
Sug-/tryckledning Ø G 1" (33,3 mm)
Torrkörningsskydd Ja
Vikt ca. (kg.) 10,8
   
   
   
   
Fråga om denna produkt
Begär offert
Alltid fraktfritt, gratis frakt

Andra populära produkter inom denna kategori