Din kundvagn är tom

HemTrafik & VägHastighetsdisplay

Hastighetsdisplay Pacetell Original

Hastighetsdisplay | Hastighetsdisplay Pacetell Original

Hastighetsdisplay Pacetell Orginal

Hastighetsdisplay | Hastighetsdisplay Pacetell Original

Artnr 15497

23995 kr

ex moms

Leveranstid:
1–2 veckor

Alltid fraktfritt

Om Hastighetsdisplay Pacetell Original

Den billigaste hastighetsdisplay på marknaden som visar fordonets hastighet i röda ljusstarka siffror när hastighetsgränsen överskrids. Ställ enkelt in hastighetsgränsen med enkla knapptryck i intervallerna: 3,10,20,30,40,50,60,70 km/h. All teknik är inbyggd i ett pulverlackerat låsbart aluminiumskåp, Displayfönstret är tillverka av makrolonplast för att tåla slag, stenkastning och andra tuffa tag. Vill man ha andra utseende på skyltarna finns 5 st standardskyltar som tillval.

För att kunna se statistik om trafiken krävs PT Loggsystem, finns som tillval. För att förhindra "tävlingar" är fabriksinställningen är gjord så att displayen inte visar hastigheter mer än 40 km/tim över den hastighetsgräns som ni ställt in.

Vid hastigheter under 40 hm/h så kan tavlan visa +/- 1 km/h skillnad och över 40 hm/h så kan skylten visa +/- 2 hm/h, förutsett att skylten är korrekt monterad och fordonen kör mitt i vägbanan som skylten är inställd mot.

Skylten drivs med ett uppladdningsbart 12 V LI-ion batteri (håller i upp til 6 veckor vid normal trafik), alternativt kan man koppla in solcellspanel (tillval) eller fast inkoppling (Batteri med laddare ingår i leverans). Texten DIN FART i gul reflekterande färg.

Hastighetsdisplayen monteras med medföljande stolpfästen för stolpdiametrar 48-60 mm.

Dimensionerna 400 X 450 X 60 mm samt en vikt på runt 4 kg gör montaget enkelt. Med leveransen följer också ett stöldskydd/skruvlås som låses med hänglås (hänglås ingår ej).

Önskas denna ställas på allmän väg så får man kolla med dem som sköter ansvaret för vägen, är det Vägförening eller Samfällighet så är det deras beslut. Är det kommunens väg skall man fråga dom.

Solcellskit, informationsskyltar och loggsystem finns som tillval.

Komplettera gärna men en vanlig hastighetsskylt för att påminna om hastighetsbegränsningen.

 

Svensktillverkad produkt
Tekniska data
Mått400 X 450 X 60 mm
Viktca. 4 kg
Ladda ner
Alltid fraktfritt, gratis frakt

Komplettera med följande produkter

Andra populära produkter inom denna kategori