Din kundvagn är tom

HemVerktyg & RedskapVattenpumpar

Tryckpump JET 5000 COMFORT

Vattenpumpar | Tryckpump JET 5000 COMFORT

Tryckpump JET 5000 COMFORT

Vattenpumpar | Tryckpump JET 5000 COMFORT

Tryckpump JET 5000 COMFORT

Vattenpumpar | Tryckpump JET 5000 COMFORT

Tryckpump JET 5000 COMFORT

Artnr 15524


Ej i lager

Om Tryckpump JET 5000 COMFORT

Vattenpumpen Jet 5000 Comfort erbjuder många funktioner och är en särskilt kraftfull, hållbar och energibesparande pump för större trädgårdar.

Om du enkelt vill hämta ditt bevattningsvatten för blommor, gräsmatta och trädgård från en brunn, damm eller cistern och samtidigt kunna svalka dig avslappnad under din trädgårdsdusch är detta pumpen för dig. Med pumpen kan du pumpa klart vatten över långa sträckor med högt tryck. Detta är den perfekta hjälparen i bevattningen och dräneringen av din trädgård. Pumpen installeras enkelt med ett fåtal handgrepp och arbetar tyst och effektivt. 
Den erbjuder med sin kraftfulla motor med starka 1300 watt mer än tillräckligt med kraft för att pumpa vatten från brunnar, cisterner eller regntunnor. Och allt detta faktiskt tyst med en låg ljudnivå ner till 81 decibel och arbetar även särskilt energisparande . Kvaliteten hos vattenpumpen märks också i detaljerna som gör skillnad vid långvarig drift. Anslutningarna har rördelar av mässing, och vattenbärande metalldelar är gjorda av rostfritt stål.

På grund av lyfthöjden på upp till hela 50 m och den maximala självsugande höjden av max. 8 m kan vattenpumpen användas särskilt variabelt. Vare sig från en reservoar ovan jord, regntunnan eller en djup brunn - den omedelbart insatsberedda pumpen med ett flöde på upp till 4500 l/h kan övertyga i varje situation. För att förhindra skador orsakade av grova föroreningar, har den ett effektivt och stort filter, som är lätt att rengöra och därmed kan användas länge. För detta bifogas helt praktiskt en filternyckel för att skruva bort XXL-filtret. 
Det effektiva insugningssystemet säkerställer att pumpen snabbt kan sättas in. Den elektroniska styrningen med flödeskontrollsystemet övervakar driften dygnet runt och ger optimalt skydd mot torrkörning av pumpen. Huset till trädgårdspumpen AL-KO JET 4000 Comfort är gjort av plast, och den stora monteringsytan möjliggör en säker placering av pumpen. Anslutningarna för slangarna motsvarar den vanliga standardstorleken på 1 tum, så att redan befintligt material lätt kan kombineras med pumpen. 

Obs: Tänk på att pumpen är inte lämplig för dricksvatten, utan endast för bruksvatten och klorerat vatten (poolvatten) under 35°C. Likaså är den inte lämplig att användas i saltvatten, vatten med starka kemikalier eller sandigt vatten.

Motortyp Elektrisk
Förfilter Ja
Effekt (watt) 1 300
Produkt storlek (LxBxH) 47,6x20,8x35,0 cm
Max. Insugningshöjd 8
Max. tryckhöjd (m) 50
Max. kapacitet l/t 4 500
Pumpmekanism 1-stegs
Sug-/tryckledning Ø G 1" (33,3 mm)
Torrkörningsskydd Ja
Vikt ca. (kg.) 11
   
   
   
   
Fråga om denna produkt
Begär offert
Alltid fraktfritt, gratis frakt

Andra populära produkter inom denna kategori