Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöUteduschar

Uteduschar

Uteduschar kan vara lika användbara vid allmänna stränder, offentliga pooler och campingplatser som vid lantstället eller hemma i trädgården. För villaägare kan det dessutom vara ett riktigt ekonomiskt alternativ att använda soluppvärmda uteduschar som komplement under sommartid. Här på Uteprodukter.se har vi ett brett utbud av uteduschar med inbyggda blandare och soluppvärmda varmvattenberedare i olika storlekar och modeller, såväl med fasta som löstagbara duschmunstycken. Vi har även lyxiga uteduschar med termostat som kan anslutas till befintligt VVS-system. Kontakta oss för offert eller beställ direkt via hemsidan! Hos oss handlar du alltid med fri frakt och snabb leverans!

Vad kan väl vara härligare en riktigt het sommardag än att få svalka av sig i en skön utedusch? Uteduschar passar lika bra vid offentliga badplatser som i privata villaträdgårdar och brukar vara lika uppskattade av vuxna som av barn och husdjur. På Uteprodukter.se har vi både stilrena modeller med fast duschmunstycke och flexibla varianter med löstagbara duschhandtag. Vissa är även försedda med smidig fotkran. Men vilken av våra högkvalitativa uteduschar du än väljer kommer den att bli ett både funktionellt som dekorativt inslag i utemiljön.

Majoriteten av våra uteduschar har inbyggd, soluppvärmd varmvattenberedare och blandare som gör att du enkelt kan temperera vattnet efter eget tycke och smak. Hur länge du kan duscha med varmt vatten beror på tankens storlek. Vi har soluppvärmda uteduschar med kapacitet på upp till 40 liter, vilket räcker till en varmdusch på cirka tjugo minuter. Därutöver kan du givetvis svalka dig i rent kallvatten hur ofta och länge du vill. Våra soluppvärmda uteduschar kopplas lätt ihop med en vanlig trädgårdsslang. Föredrar du att ha obegränsad tillgång till varmvatten har vi även uteduschar som kan anslutas direkt till fastighetens VVS-system och regleras med termostat. Många av våra uteduschar kan också kompletteras med jordankare, trädäck, vattenuppsamlare, korgfästen, krokar, handdukshängare och andra tillbehör. För smidigare montering, passa på att köpa till dessa samtidigt som du beställer din utomhusdusch!